X

Toyota C-HR 2020 отримала потужнішу гібридну версію

В ходе легкого рестайлинга Toyota CH-R обзавелась еще одной гибридной модификацией с новым мотором

Компактний кросовер Toyota C-HR з’явився на ринку у 2016 році, а отже зараз саме час для першого рестайлінгу моделі. Оновлений паркетник не надто змінився зовні, зате отримав нову топ-версію з гібридною силовою установкою.

Відрізнити Toyota C-HR 2020 можна за зміненим переднім і заднім бампером, а також трохи розширеною решіткою радіатора і новими колісними дисками. Крім того, навіть у базовому варіанті вся оптика відтепер світлодіодна.

Головним нововведенням в інтер’єрі є вдосконалена медіасистема з 8-дюймовим екраном, якій додали функцію Android Auto, і голосовий помічник Amazon Alexa. Також обіцяно поліпшену шумоізоляцію.

Лінійку модифікацій Toyota C-HR 2020 очолює гібридний варіант із новим дволітровим двигуном Dynamic Force, що працює в парі з електромотором і варіатором. Нова топ-версія кросовера видає 184 к.с., а також відрізняється більш спортивними налаштуваннями підвіски.

Колишній 122-сильний гібрид із двигуном 1,8 л також лишився в строю. Без змін залишилися модифікації з 1,2-літровим турбомотором на 115 сил і дволітровим агрегатом на 148 к.с.

Читайте також:
До скорої зими: нова Toyota Camry отримала повний привід

Європейський продаж оновленої Toyota C-HR 2020 стартує до кінця нинішнього року. Як зміняться ціни на модель поки що невідомо.