X

Toyota Corolla отримає двигун потужністю під 300 к.с.

По предварительной информации, скоро новая Toyota Corolla получит спортивную модификацию с очень мощным двигателем

Несподівано для виробника “заряджений” хетчбек Toyota GR Yaris виявився доволі популярним і затребуваним. Успіх нещодавно представленої новинки помітили навіть у тих країнах, де продаж хетчбека не планувався. У зв’язку з цим виробник нині розглядає Toyota Corolla на роль кандидата аналогічної трансформації. Її планують продавати на тих ринках, де не представлено GR Yaris.

Читайте також:
Владелец Toyota Camry нашел интересный способ снизить вес авто

За інформацією Best Car, роботи над GR Corolla в самому розпалі. Уже відомі навіть деякі технічні деталі. Як повідомило видання з посиланням на власні джерела в компанії, нова Тойота Королла отримає силовий агрегат GR Yaris. Йдеться про 1.6-літрову турботрійку потужністю 272 к с. У пару їй передбачено механічну коробку передач і повний привід.

Дебют новинки може відбудуться наприкінці цього або початку 2021 року. Відзначимо, що раніше планувалося представити новинку на два роки пізніше — в 2023 році. На противагу цьому, американський підрозділ Motor1 зв’язувався з місцевим представництвом Toyota. Вони відмовилися коментувати будь-яку інформацію стосовно їхніх майбутніх новинок.

Читайте також:
Бельгийцы превратили Toyota Land Cruiser в бронированный лимузин

Іншими словами, офіційно поки що не підтверджено, чи з’явиться у Corolla “заряджена” версія, хоча в деяких країнах товарне ім’я новинки перебуває в процесі реєстрації.