X

Toyota Corolla перетворилася на дешевий кросовер (знову)

Новинка представлена в трех модификациях с разным уровнем отделки

Кросовер Toyota Corolla Cross презентували в липні минулого року. Затягувати зі стартом продажу виробник не став, і вже через місяць перші екземпляри моделі знайшли своїх власників.

На сьогодні компактний кросовер освоївся на ринках Таїланду, Тайваню і Бразилії, де завоював певну популярність. Тепер компактний кросовер Тойота прибув і до США. Компанія робить великі ставки на цю модель. Щоб залучити якомога більше покупців, вона представила одразу три модифікації автомобіля з різним рівнем оздоблення — L, LE і XLE.

Базова версія L поставляється з 17-дюймовими сталевими колісними дисками, а топова XLE комплектується 18-дюймовими. Залежно від модифікації різниться й оснащення салону. LE і XLE отримали сидіння з електроприводом і оздобленням зі штучної шкіри. Також є 7-дюймова цифрова приладова панель, мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, бездротова зарядка для смартфона і пакет систем допомоги водієві Toyota Safety Sense.

Читайте також:
Toyota показала классную альтернативу самому дешевому Land Cruiser

У рух американський варіант кросовера Toyota Corolla Cross приводить 2,0-літровий двигун потужністю 169 к.с. (203 Нм), яка передається на передні колеса або на всі чотири через безступеневу трансмісію. Гібридний агрегат цій машині не дістався. Очікується, що ціна Тойота Королла Крос у базовому виконанні на американському ринку виявиться нижче за $20 000. Можливо, незабаром модель з’явиться і в Європі.