X

Toyota готує наступне покоління Sienta — чого очікувати від нового покоління

Премьера модели третьей генерации состоится в августе 2022 года

Toyota Sienta — автомобіль, який з покоління в покоління не втрачає свою аудиторію. Він має небувалий попит не тільки на рідному ринку марки, а й за його межами. Модель актуального покоління виробляється з 2015-го, але їй вже готують заміну — в серпні 2022 року з’явиться третя генерація компактвена. За деякими даними, вона отримає більший цінник і нові гібридні силові установки.

В основу моделі ляже платформа GA-B, яку зараз використовують в Yaris. У рух Sienta приводитиме гібридна силова установка, що складається з 1,5-літрового бензинового двигуна і електромотора. За доплату запропонують систему E-Four з електромотором на задній осі.

Габаритні розміри трохи зміняться порівняно з поточною моделлю. Довжина Toyota Sienta третьої генерації становитиме 4300 (+20) мм, ширина 1695 мм, висота 1670 (-5) мм.

Якою буде зовнішність нового вена, залишається загадкою. Художники BestCarWeb створили рендер, за основу якого взяли наявну на сьогодні інсайдерську інформацію. Згідно з рендером, автомобіль виконають у більш спокійному і стриманому стилі.

Стосовно цінника, він буде приблизно на 1750 доларів більшим порівняно з попередником. За Sienta другого покоління в Японії зараз просять 15 770 доларів.

Читайте також:
Новий Toyota Land Cruiser 300 став ще крутішим