X

Toyota готує одразу дві практичні новинки: перші фото

Компания перенесла премьеру своих новых моделей

Нове покоління практичних мінівенів Toyota Noah і Voxy, яке стане четвертим в історії моделей, мали презентувати сьогодні, 8 грудня 2021 року. Однак плани компанії змінилися, і вона перенесла офіційний дебют на 20 січня 2022-го. В ролі бонусу для шанувальників марки, були опубліковані офіційні промозображення новинок.

Якщо судити з цих фото, автомобілі збережуть характерну двооб’ємну форму кузова з коротким капотом, а пластика панелей стане складнішою. Бічна лінія скління буде підніматися вгору в останній частці, роблячи модель візуально динамічнішою. Мінівен Noah отримає завужені фари, а Voxy дістануться двоярусні, де блоки ближнього і дальнього світла інтегровані в бампер.

Компонування салону мінівенів може бути як семи, так і восьмимісним. Про оснащення кабіни поки що даних немає. Відомо, що в основу Noah/Voxy ляже модульна платформа TNGA. Вен буде доступний з 2,0-літровим бензиновим двигуном. Також передбачена модифікація на основі 1,8-літрового двигуна. Сумарна віддача такого агрегата становитиме 180 к.с. Привод — передній або повний.

Читайте також:
Новый кроссовер Toyota вызвал настоящий ажиотаж