X

Toyota Hilux: модернізований двигун і зовнішність RAV4

Рестайлинговый пикап Toyota Hilux показали в Таиланде

У вигляді оновленого пікапа Toyota Hilux проглядається схожість з кросовером RAV4 п’ятого покоління. Від попередника вдосконалена версія відрізняється масивною радіаторною решіткою з горизонтальними ребрами, новою оптикою і повітрозабірниками.
У салоні Toyota Hilux 2021 встановлена покращена версія 8-дюймової мультимедійної системи. Також пікап вперше отримав фірмовий комплекс систем активної безпеки Toyota Safety Sense, куди входить сучасний круїз-контроль і система контролю руху в смузі.

Найпомітніше технічна зміна — модернізований 2.8-літровий дизель, що видає 204 к.с. і 500 Нм крутильного моменту. З місця до 100 км/год оновлений пікап прискорюється за 10 секунд. Середня витрата палива – 7.8 л/100 км. У пару двигуну передбачено автоматичну шестиступінчасту коробку передач і повний привід. Крім того, в Toyota заявили, що тепер у пікапа поліпшена підвіска і модернізовані амортизатори.

У Таїланді продаж оновленого пікапа розпочнеться цього місяця. Стосовно країн Східної Європи, то туди пікап прибуде протягом літа, а в Західній Європі з’явиться восени. Там пікап Тойота запропонують у новій топовій комплектації Invincible. Вона відрізнятиметься поліпшеним внутрішнім оздобленням та інакшим декором кузова.

Читайте також:
Найнезграбнішу Toyota перетворили на кабріолет BMW M5 E60