X

Toyota Land Cruiser 300 зробили набагато дорожчою за допомогою кількох деталей

Для нового внедорожника ателье Liberty Walk подготовило тюнинг-кит по цене автомобиля

Для нового позашляховика Toyota land Cruiser 300 підготували набір візуального доопрацювання. Комплект охоплює розширювачі колісних арок, бічні пороги, дифузор, накладки на бампери і патрубки. Ленд Крузер у доопрацюваннівід Liberty Walk стає дорожчим на 17 810 доларів.

Але за базовий набір, про який ми вже розповіли, просять відносно скромну суму – 5 700 доларів. Якщо додати кастомну решітку радіатора і спойлер на багажні двері, цінник зросте до 7 805 доларів. За такий самий комплект, але вже з вуглепластиковим капотом, тюнери просять 12 800 доларів.

Крім усього перерахованого вище, покупці зможуть обрати базовий обвіс і варіант із фірмовими колесами. Він обійдеться покупцям трохи дешевше — 10 700 доларів.

А наостанок в ательє приберегли найдорожчий варіант. У нього входять всі перераховані вище складові: капот із карбону, аеродинамічний обвіс, фірмові колеса і спойлер. За нього якраз і просять близько 17 810 доларів. За цю суму можна купити ще один автомобіль. Наприклад, Toyota Corolla.

Чи буде такий дорогий тюнінг затребуваним, сказати складно. Найімовірніше, співробітники ательє таким чином “промацують” ґрунт у надії почути захоплені відгуки потенційних покупців і зібрати попередні замовлення.

Читайте також:
На продаж виставлено перший броньований Toyota Land Cruiser 300