X

Toyota показала дешевий рамний автомобіль з комфортним салоном

Масштабная модернизация принесла необычной модели Toyota новый дизайн и салон, при этом техника осталась прежней

Toyota оновила рамний мінівен Innova, що уперше з’явився на ринку в 2015 році. Зовні рестайлінгова версія відрізняється новим оформленням передньої частини з іншою радіаторною решіткою, іншим бампером і  поворотниками (вони стоять окремо) з протитуманними фарами. Перші сховали в трикутних вставках чорного кольору, другі тепер розташовані нижче в бампері

“Позашляхова” версія мінівена з пластиковим обвісом по периметру отримала 17-дюймові колеса, інші поставляються з 16-дюймовими. Із нововведень у салоні — змінені матеріали оздоблення і сучасне оснащення.

Нова Тойота отримала розширену лінійку комплектацій. Тепер майбутні власники зможуть обирати з числа більш дорогих, наприклад версії G Luxury і V Luxury. Їхня родзинка — два крісла, що окремо стоять в другому ряду для додаткового комфорту. Крім того, варіант V Luxury пропонує нову мультимедійну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном. У більш простих версіях його діагональ становить 8 дюймів. Також у топовій модифікації є клімат-контроль, іонізатор повітря, камера заднього виду і окремий дисплей для пасажирів другого ряду.

Моторна лінійка залишилася колишньою: бензиновий чотирициліндровий 1TR-FE 2,0 потужністю 139 к.с. і дизельний 2GD-FTV 2,4, що видає 149 к.с. Обидва агрегати поєднуються з п’ятиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною КПП. Привід — тільки задній.

До рестайлінгу рамну Toyota Innova продавали у В’єтнамі. Тепер мінівен запропонують і в Індонезії, але під назвою Kijang Innova, де він буде доступний у бензиновій і дизельній модифікаціях. На місцевому ринку цінник оновленого мінівена стартує від 22 900 доларів.

Читайте також:
Новий кросовер Toyota Corolla Cross розбили для безпеки (відео)

Пізніше рестайлінговий мінівен з’явиться в інших країнах Південно-Східної Азії, Африки, Близького Сходу та в Індії.