X

Toyota показала величезний позашляховик з просунутою підвіскою

Автомобиль получит новый мотор и агрессивный дизайн

Повнорозмірний пікап Toyota Tundra вийшов на ринок у 1999 році. Автомобіль має неймовірну популярність серед шанувальників марки навіть незважаючи на те, що за 22 роки лише один раз змінював покоління. Минулого року стало відомо, що японський виробник розпочав розробку третьої генерації моделі. Він має намір презентувати її в кінці 2021-го.

Виробник показав авто на декількох тизерах. Судячи зі знімків, Тойота Тундра 2022 залишиться впізнаваною, але отримає перероблену решітку радіатора, світлодіодні фари з Т-образними ДХВ і розширені крила.

Салон Toyota Tundra також перероблять. В оснащення увійде нова мультимедійна система з величезним сенсорним екраном, який височіє над передньою панеллю, інше рульове колесо, цифрова приладова панель, слот для бездротової зарядки смартфона, аудіосистема JBL і панорамний дах. До того ж запропонують нові варіанти обробки.

Третьої генерації моделі дістанеться ще й модернізована підвіска, яка “встановить нову планку характеристик на бездоріжжі”. Для цього інженери відмовилися від заднього моста з ресорами. На пікап встановлять амортизатори Fox, до яких приєднається масивний стабілізатор поперечної стійкості та захисна пластина з логотипом TRD.

За даними інсайдерів, в рух нову Tundra приводитиме 3,5-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 409 к.с. і 650 Нм крутильного моменту. Аналогічний агрегат встановлено на Land Cruiser 300. Пізніше мають намір випустити версію з гібридною силовою установкою. Точну дату дебюту поки що не повідомляють, утім, як і терміни виходу новинки на ринок.

Читайте також:
Toyota пропонує нові автомобілі, але грошей за них не просить