X

Toyota пообіцяла дві нові моделі до 2026 року

Обе новинки будут представлены на одном рынке

Toyota Motor працює над новим позашляховиком С-сегменту під кодовою назвою 340D. У модельній лінійці компанії він займе щабель між субкомпактвеном Urban Cruiser Hyryder та більшим Innova Hycross. Плануємий річний обсяг виробництва — 60 000 одиниць.

Також Toyota розглядає можливість випуску міні-версії Land Cruiser, але остаточно рішення ще не ухвалено. За деякими даними, обидві моделі призначені для ринку Індії. У випадку «зеленого світла» для міні-Land Cruiser, його виробництво налагодять в Індії з імпортованих компонентів.

В останні місяці Toyota значно наростила обсяги продажу та виробництва. Так серпень цього року став рекордним для команди за обома показниками. Зокрема, серпневі обсяги виробництва виявилися найбільшими за історію компанії.

Але особливо успішно останній місяць літа завершився в Індії. Почасти завдяки партнерству із Suzuki. 40% індійських продажів Toyota припало на хетчбек Glanza та позашляховик Urban Cruiser Hyryder, розроблені Maruti Suzuki. Крім того, у рамках партнерства Toyota надає Maruti Suzuki близько двох третин своїх виробничих площ. Також популярністю на індійському ринку користуються кросовер Toyota Fortuner та гібрид Toyota Camry.

Читайте також:
GPS-навігатор завів водія Toyota у водойму (фото)

До кінця десятиліття Toyota Motor планує довести виробництво до 500 000 автомобілів на рік. У цю цифру входять і автомобілі, які компанія поставлятиме Suzuki.