X

Toyota Tacoma наразі схожа на Land Cruiser з вісімдесятих (фото)

Стартовый ценник модернизированного пикапа - $52 800

Японська Flex Automotive представила модернізований середньорозмірний пікап Renoca Windansea, останню модель ретро-серії Renoca. Побудований на базі Toyota Tacoma попереднього покоління, він оформлений в стилістиці Land Cruiser 60 Series, що випускався в 1980-1992 роках. При цьому двигун V6 та сучасні функції комфорту базового Tacoma збережені.

Візуального від базового пікапа Renoca Windansea відрізняється дизайном передньої частини кузова. Зокрема, прямокутною решіткою радіатора з написом «Toyota» та круглими фарами в корпусі із незабарвленого пластику. Також пікапу переробили передні крила та капот, та встановили сталеві бампери, які відсилають до J60.

Доповнюють зовнішній вигляд чорні колісні диски з хромованими центральними ковпаками, які зустрічаються в інших представників ретро-серії Renoca. У списку додаткових аксесуарів протитуманні фари, багажник, бічні підніжки та ряд інших елементів.

Інтер’єр пікапа пропонують освіжити за допомогою нової оббивки сидінь, чохлів на передню панель, килимків для підлоги WeatherTech та оновленої аудіосистеми з підтримкою Apple CarPlay й Android Auto.

Renoca Windansea укомплектований стандартним 3,5-літровим двигуном V6, віддачею 281 к.с. та 359 Нм крутного моменту. Коробка передач — 6-ступінчаста автоматична. Система приводу — повна від Toyota. За доплату пропонують ліфт-комплект, який підвищує позашляхові можливості пікапа.

Читайте також:
Toyota розраховує залучити молодих покупців кросовером за $167 000

Створено Renoca Windansea спеціально для ринку США. Придбати пікап всі охочі можуть у дилерському центрі Flex Automotive у Сан-Дієго. Стартовий цінник — $52 800, включаючи вартість донорського автомобіля. Стільки ж на американському ринку коштує новий Toyota Tacoma четвертого покоління. Але він не буде таким унікальним як Renoca Windansea.