X

Toyota вивела на тести наступника хетчбека Aygo

Премьера новинка запланирована на 2022 год

Фотошпигунам вдалося сфотографувати нову модель Toyota, яку та планує запропонувати європейським покупцям. Йдеться про невеликий міський хетчбек Aygo нового покоління.

На знімках автомобіль повністю прикритий камуфляжною плівкою, але вже зараз можна сказати, що в зовнішності новинки проглядаються риси представленого минулого року концепту Aygo X Prologue. Зовні і своїми розмірами новий Aygo більше нагадує кросовер. На це також натякають масивні колісні арки і незвичайна оптика.

За деякими даними, новинку побудують на платформі GA-B – різновиді глобальної TNGA. Її створили спеціально для невеликих моделей з переднім приводом.

Інформації про мотори немає. Очікується, що новинку пропонуватимуть як із бензиновими моторами, так і з гібридною силовою установкою, запозиченою в останнього Toyota Yaris. Повністю електричної версії у хетчбека не буде.

Прем’єра компактного бюджетного автомобіля Toyota Aygo нового покоління запланована на першу половину 2022 року. Розробка моделі здійснюється в Бельгії, а збірку налагодять на заводі Toyota в Чехії.

Читайте також:
Новий кросовер Toyota відбере покупців у RAV4 — перші фото