X

Трирядний Toyota Grand Highlander з’явився на нових фото

Премьера удлиненного кроссовера состоится 8 февраля

Toyota готується до прем’єри подовженої версії кросовера Grand Highlander. На новому тизері компанія продемонструвала третій ряд сидінь, натякнувши на просторий салон. На задньому дивані поруч із дитиною досить комфортно розташувався дорослий чоловік. Також для пасажирів третього ряду передбачені окремі роз’єми для підзарядки гаджетів, підсклянники та додаткові вентиляційні отвори.

Зовні подовжена версія відрізняється від базового Highlander оформленням корми. Судячи із шильдика Hybrid Max на багажніх дверях, Grand Highlander укомплектований гібридною силовою установкою від Crown Hybrid Max. Вона складається із 2,4-літрової «турбочетвірки» та електродвигуна. У «донорського» гібрида сукупна потужність агрегатів досягає 344 к.с.

Toyota Grand Highlander призначений для ринку США, де він позиціонуватиметься на щабель нижче повнорозмірного позашляховика Sequoia. Прем’єра трирядного кросовера відбудеться 8 лютого на автосалоні у Чикаго. Очікується, що аналогічна модель з’явиться й у лінійці Lexus. Для неї зареєстровано назву LT.

Читайте також:
У Toyota розповіли, чим загрожує повний перехід на випуск електрокарів