X

Трековий Chevrolet Camaro виявився потужнішим

Топ-версия Chevrolet Camaro ZL1 нового поколения получила 660-сильный двигатель.

У березні на автошоу в Нью-Йорку відбулася світова прем’єра нового трекового спорткара Chevrolet Camaro ZL1. Автомобіль оснащений 6,2-літровим компресорним 8-циліндровим двигуном, який пропонується в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач та інноваційним 10-ступінчастим «автоматом», створеним спільними зусиллями концернів GM і Ford.

Спочатку в компанії оголосили, що Camaro ZL1 має в своєму арсеналі 649 кінських сил і 868 Нм крутильного моменту. Однак, днями на порталі Camaro6 з’явилася офіційна дилерська брошура, де детально описується комплектація всіх модифікацій Camaro 2017 модельного року. Виявилося, що версія ZL1 розвиває 660 кінських сил (485 кВт), а крутильний момент досягає 881 Нм.

А от ціна і швидкісні характеристики новинки досі є таємницею. Нагадаємо, що попереднє покоління Camaro ZL1 витрачало на спринт від 0 до 96 км/год за 3,9 секунди, а його максимальна швидкість досягала 296 км/год. Імовірно, ціни на Chevrolet Camaro ZL1 на американському ринку будуть починатися від 60 тисяч доларів.