X

Тюнери схрестили вен Suzuki Every з позашляховиком Jimny (фото)

Новый автомобиль представили в рамках выставки Japan Camper Show 2022

Фахівці японської компанії Route 6, що продає кемпери і мінівени, вирішили наочно продемонструвати, що вийде, якщо схрестити вен Suzuki Every з позашляховиком Jimny. Своє дітище вони привезли на виставку Japan Camper Show 2022, що відбулася в Токіо.

Основою переробки став вен Every шостого покоління, що вийшов на ринок у 2015 році. Оскільки автомобіль мав безликий вигляд, тюнери вирішили додати йому яскравих рис. Для цього вони просто взяли оформлення передка від Джимні і адаптували під нього капот і передні крила.

Цим в Route 6 обмежуватися не стали. Автомобілю допрацювали підвіску і збільшили кліренс, а також переробили інтер’єр. У ньому з’явилися дерев’яні меблі. Ба більше, салон можна зробити просторішим і отримати повноцінне двоспальне місце розміром 1800 на 1170 мм, склавши задні сидіння.

Переробка мінівена обійдеться в 6 150 доларів. Це вартість базової версії. За доплату автомобіль укомплектують інвертором, телевізором та іншими “плюшками”. Вартість виставкового гібрида Every і Jimny становить 29 360 доларів. На рідному ринку марки за стандартний вен просять 12 390 доларів.

Читайте також:
Toyota і Suzuki випустять електричний кросовер за 17 000 доларів