X

У Ford Bronco з’явилася екстремальна 400-сильна версія

От обычного внедорожника он отличается перенастроенной подвеской, увеличенным клиренсом и мощным мотором

Ford представив ще одну версію позашляховика Bronco, яка відрізняється від базової не тільки приставкою Raptor в назві, але і низкою особливостей. Екстремальній версії автомобіля переналаштували підвіску і додали спеціальний режим Baja Mode. Він дає змогу Бронко брати участь у перегонах піщаними дюнами. З цією ж метою позашляховику збільшили кліренс до 33 см.

Зовні Ford Bronco Raptor відрізняється масивною радіаторною решіткою з великим написом FORD у центрі. Таке рішення нам вже доводилося бачити у пікапа F-150 Raptor. Доповнюють позашляховий образ захист кузова і днища, і 17-дюймові колісні диски з зубастими грязьовими шинами.

У рух особливий позашляховик приводить 3,0-літровий двигун. Його потужність в Ford озвучувати не стали, залишивши це інтригою. Водночас єдиним натяком на потужність стала цифра 400 к.с. У пару мотору передбачена шестиступенева автоматична коробка передач. Привод — повний.

Салон укомплектували 12-дюймовим мультимедійним комплексом і аудіосистемою із 10 динаміками. Не обійшлося і без спортивних сидінь.

Замовити новий Ford Bronco Raptor американські клієнти марки зможуть у березні 2022 року. Базову версію оцінили в 68 500 доларів.

Читайте також:
В Киеве замечен редкий Ford с кузовом от Pininfarina