X

У Haval з’явився сучасний економічний кросовер з прекрасним дизайном

Первые фотографии нового H6 Coupe HEV опубликовали в сети

Haval готується представити купеподібну версію популярного кросовера H6 з гібридною силовою установкою. Незважаючи на те, що на прем’єру залишилося чекати недовго, виробник не поспішає ділитися фотографіями новинки. Замість нього це за традицією зробило Міністерство промисловості Китаю.

Якщо судити з фото, новий Haval H6 Coupe HEV відрізнятиметься від базового кросовера іншими бамперами і радіаторною решіткою. Ззаду змінилося оформлення ліхтарів. Також у гібрида інша лінія скління і даху. Ще одна особливість — яскраві акценти на кузові. Саме тут — салатового або оранжевого кольорів, які чудово поєднуються з білим кузовом.

У двокольоровому салоні Haval H6 — цифрова панель приладів, “летючий” дисплей мультимедійної системи великої діагоналі та шайба перемикання режимів трансмісії.

Габаритні розміри нового Haval H6 Coupe HEV відрізняються від звичного H6. Крос-купе досягає в довжину 4 714 мм, в ширину — 1940 мм, у висоту — 1729 мм. Розмір колісної бази — 2738 мм.

У рух китайський кросовер приводить гібридна силова установка, що передбачає 1,5-літровий турбований двигун потужністю 154 к.с. і електричний додаток. Працює агрегат у зв’язці з роботизованою коробкою передач і переднім або повним приводом. За заявою виробника, витрата палива в змішаному циклі становить 4,9 л/100 км.

Точна дата прем’єри купеподібного кросовера Haval H6 Coupe HEV поки що не оголошена, проте відомо, що новинку покажуть найближчим часом. У продаж автомобіль надійде восени.

Читайте також:
В Україні стартують продажі нового міського кросовера HAVAL JOLION

Haval H6