X

Нова іпостась Kia Sportage (фото)

Kia Sportage для китайского рынка – это немного другой автомобиль, который теперь заметно отличается от привычного нам кроссовера

Компактний кросовер Kia Sportage – дуже популярний автомобіль у всьому світі. Велику кількість шанувальників модель отримала не тільки завдяки вдалому поєднанню якості та практичності, а й завдяки своєчасній реакції на переваги покупців.

З  європейською модифікацією Кіа Спортейдж, яка нещодавно пережила фейсліфтінг, ми вже знайомі. Тепер китайський ринок отримав оновлення для своєї моделі – в Піднебесній кросовер називається Kia KX5.

Цікаво, що місцеві покупці отримають автомобіль, який дуже змінився порівняно з глобальною версією. Передня частина виконана в стилі концепту Kia SP, серійний варіант якого офіційно представлять завтра, 16 листопада, на автошоу в Гуанчжоу разом з оновленим KX5.

Китайський варіант Sportage має нову головну оптику, що створює спокійний і впевнений «погляд». Також змінилася передня решітка і бампери. Позаду – ліхтарі оновленої форми з новою графікою і акуратний акцент у вигляді довгої хромової смужки.

Інтер’єр розглянути неможливо через цілковите тонування скла, тому невідомо, чи зазнав  кросовер змін усередині. Очікується, що в продаж на китайському ринку оновлений KX5 надійде до кінця року.

Читайте також:
Фотошпионы засекли Hyundai Tucson с другим лицом