X

У легендарного купе DeLorean DMC-12 з’явиться електричний спадкоємець

Дебют безымянной новинки запланирован на 2022 год

DeLorean підтвердила наміри випустити нову модель. За деякими даними, поки що безіменний автомобіль отримає електричну силову установку. Його зовнішність буде схожа з класичним купе DMC-12, добре знайомим багатьом завдяки трилогії “Назад у майбутнє”.

Минулого року в мережі з’явилася інформація, що від відновлення випуску DMC-12 з бензиновим двигуном марка вирішила все ж відмовитися, хоча і анонсувала повторний вихід моделі доволі голосно. Після цього в DeLorean допустили можливість виходу автомобіля з електричною силовою установкою. Тоді ж студія Italdesign, що займалася проєктуванням оригінальної моделі, представила перший тизер нового DeLorean.

Відтоді минулого більше року, і весь цей час було незрозуміло чи працюють DeLorean і Italdesign над спільним проєктом. Зараз в DeLorean Motor Company вирішили внести ясність, і показати серйозність намірів. Марка опублікувала свіжий тизер новинки з тегами DeloreanEVolved і ElectricVehicle. Це означає, що перед нами той самий обіцяний електромобіль. На жаль, судити про його зовнішність рано, оскільки тизер сильно затемнений.

Очікується, що купе за мотивами DMC-12 представлять у 2022 році. Попит на електромобіль буде колосальним, принаймні так кажуть експерти.

DeLorean DMC-12

Читайте також:
Электрическое купе Honda порадовало необычным дизайном