X

У Lincoln Navigator з’явилася «чайна» версія

Стоимость внедорожника для чаепитий не озвучивается

Lincoln випустив спеціальну версію флагманського позашляховика Navigator для китайського ринку — Navigator One. Наклад видання обмежений 30 екземплярами. Презентація новинки відбулася останніми днями серпня на автосалоні у Ченду.

Navigator One побудований на довгообазній версії Navigator L, але пропонує низку ексклюзивних функцій, недоступних для базової моделі. Трирядний салон позашляховика перетворився на розкішний «кокон» для двох пасажирів, які сидять на окремих капітанських сидіннях зі спинками, що розкладаються у горизонтальне положення.

У масивній центральній консолі між сидіннями встановлений планшет, на який винесено керування всіма функціями в салоні. За його допомогою пасажири можуть регулювати налаштування телевізора, аудіосистеми та світлодіодного стельового підсвічування, що імітує зоряне небо. Родзинка інтер’єру — чайний сервіз Jian ware. Для повної відповідності китайської традиції подачі чаю у консолі передбачена спеціальна решітка для зливу напою.

Зовні позашляховик для чайної церемонії відрізняється особливим двоколірним сріблясто-фіолетовим забарвленням кузова та оригінальними 22-дюймовими колісними дисками. Інформації про технічні доробки немає. Ймовірно, під капотом у Navigator One стандартний 3,5-літровий турбований V6. Працює агрегат у зв’язці з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу.

Читайте також:
Haval представив свою десяту модель — позашляховик Cool Dog