X

У мінівена Mitsubishi Delica D:5 з’явилася нова спеціальна версія Chamonix

В Японии продажи новинки уже стартовали

Mitsubishi вивела на ринок спеціальну версію мінівену Delica D:5 — Delica D:5 Chamonix. Вона побудована на базі концепту Snow Survivor, який дебютував на початку 2023 року.

Зовні Delica D:5 Chamonix відрізняється від стандартної моделі деякими елементами екстер’єру, пофарбованими матово-чорною фарбою із металевим ефектом. Зокрема, це решітка радіатора та легкосплавні колісні диски. При цьому корпуси бічних дзеркал заднього виду, логотипи Delica та Chamonix пофарбовані у темно-зелений, що має нагадувати про хвойні дерева. За доплату мінівен оснастять бічними підніжками.

Салон особливого Delica D:5 оброблений водо- та брудовідштовхуючими матеріалами. Оббивка сидінь — комбінація синтетичної замші та шкіри. На дверних картах — вставки з текстурою під верес. На педалях — алюмінієві накладки. Також Chamonix дістався стельовий світильник особливого білого кольору.

Технічно спеціальна версія повністю повторює базову модель. Тобто під капотом Delica D:5 Chamonix 2,2-літровий турбодизель Mitsubishi 4N14 віддачею 145 к.с. та 380 Нм крутного моменту. Агрегат пов’язаний із 8-ступінчастою автоматичною коробкою переда. Привід — повний.

У Японії продажі Mitsubishi Delica D:5 Chamonix уже стартували. Мінімальний цінник спеціальної версії — 28 350 доларів.

Читайте також:
Volvo презентувала електричний мінівен вартістю $114 000 (фото)