X

У нас на тесті: DS4 Crossback

Спустя 60 лет после появления оригинальной модели DS, мы тестируем новинку - DS 4 Crossback.

Якщо ви вважаєте, що вже знаєте автомобіль Citroen DS4, то почасти, звісно, маєте рацію. Саме під такою назвою машину продавали до недавнього часу. Але після того як французька компанія вивела свої моделі DS в окремий преміум-напрям, авто і почало називатися DS4 Crossback.

Перше, що звертає на себе увагу – зовнішність! Нехай і під іншою назвою, але автомобіль зберіг стиль невеликого позашляхового купе. Мода на нього не проходить, так чому б не запропонувати покупцям таку машину? А щоб одразу стало зрозуміло, що це представник окремого напряму, і він не випадково має власний значок, DS4 Crossback і зовнішність підправили.

Передню частину авто формують решітка радіатора DS Wings і світлодіодні фари DS LED Vision. Захисно-декоративні накладки на колісні арки, чорне оздоблення передньої частини і заднього спойлера, збільшений дорожній просвіт і рейлінги на даху надають авто шарм кросовера. Водночас силуетом із низьким похилим дахом і замаскованими ручками задніх дверцят DS4 Crossback нагадує спортивне купе. А тепло-помаранчевий колір «tourmaline orange» додає нашій машині експресивності.

Із 2-літровим 180-сильним турбодизелем під капотом, їде DS4 Crossback не менш динамічно, ніж виглядає. Задні пасажири періодично скаржаться – їм то глухі вікна не подобаються, то місця на другому ряду недостатньо, то вибиратися звідти складно. Проте за кермом зручно і цікаво – крісла масажними валиками розминають спину, мотор упевнено розганяє машину і демонструє помірний апетит.

А дуже скоро ми докладно розповімо про те, як ще показав себе DS4 Crossback під час тест-драйву і чим він відрізняється від хетчбека Citroen C4.