X

У пікапа Toyota Tundra з’явилася ретро-версія з ексклюзивним шкіряним салоном (фото)

Тираж лимитированного издания ограничен 1500 единицами

На ярмарку в Техасі дебютував спеціальний Toyota Tundra 1794 Limited Edition. Свою назву пікап отримав на честь найстарішого ранчо штату, заснованого 1794 року неподалік сучасного Сан-Антоніо. Більшу частину цього ранчо Toyota придбала для свого заводу в Сан-Антоніо. На його потужностях випускають пікап Tundra та Sequoia.

Найочевидніша відмінність між стандартною версією 1794 Edition та Limited Edition — інтер’єр. Для його оздоблення використано унікальну шкіру преміум-класу з логотипом 1794 Limited Edition від компанії Saddleback Leather. Зовні інтер’єр виглядає пошитим вручну. Кишені на спинках сидінь нагадують сідельні сумки та застібаються на шкіряну пряжку. На передній панелі тіснення із назвою серії.

Також компанія Saddleback підготувала низку унікальних аксесуарів. У тому числі, сумки для інструментів та багажу, портфель для власника та чохол для ключів.

Із зовнішніх відмінностей — темна хромована решітка радіатора, затемнені бічні молдинги та особливі штамповані задні двері. Покупцям пропонують велику палітру кольорів, включаючи Wind Chill Pearl, Midnight Black Metallic, Blueprint та Smoked Mesquite.

Також у Toyota Tundra 1794 Limited Edition модернізована підвіска FOX із амортизаторами FOX Internal Bypass діаметром 63,5 мм. Висота дорожнього просвіту збільшена на 25 мм. Завершують образ спеціальні колісні диски із шинами для бездоріжжя.

Toyota планує випустити лише 1500 екземплярів Tundra 1794 Limited Edition. Пікапи надійдуть до дилерських центрів навесні 2024 року. Ціни ще не озвучені.

Читайте також:
Toyota Highlander отримав «чорну» версію Nightshade Edition