X

У Tank 300 з’явився конкурент під маркою BAIC

В Китае представлен внедорожник BAIC BJ40 нового поколения

BAIC Motor вивела ринку BJ40 другого покоління. На рідному ринку марки йому доведеться конкурувати з досить популярним Tank 300. Залучати клієнтів насамперед планують переглянутою зовнішністю. Зокрема, повноцінним дахом, а не знімним, як у моделі першого покоління. Крім зовнішнього покращення завдяки цьому значно зросла жорсткість кузова. А це важливо для автомобіля в будь-якому кузові, тим більше для позашляховика.

Варто відзначити, що новий BJ40 втратив риси, через які його називали «китайським Wrangler». У нього висока лінія капота, значні бампери та великі бічні дзеркала заднього виду. Двері багажного відділення — двосекційні із склом, що відкривається окремо.

Зміна покоління позначилася на габаритах. «Другий» BJ40 помітно більший за попередника. При колісній базі 2760 мм він досягає 4790 мм у довжину, 1940 мм у ширину та 1895 мм у висоту.

Також позашляховику повністю переглянули салон. На новій передній панелі встановлені три екрани: цифрова панель приладів та здвоєний блок із двох дисплеїв. На центральному тунелі з’явилася бездротова зарядка смартфона. Рульове колесо у новому дизайні. Інакше виглядають навіть дверні карти.

BAIC BJ40 другого покоління використовує 2,0-літровий турбований бензиновий двигун потужністю 245 к.с. У пару йому передбачено 8-ступінчасту автоматичну коробку передач. Привід — повний. Інформації про те, чи буде у нового позашляховика дизельна версія немає.

Офіційну прем’єру BAIC BJ40 другого покоління анонсовано 25 серпня. Новинку виставлять на стенді BAIC Motor у Ченду, де цього дня відкриється черговий автосалон.

Читайте також:
У позашляховика Ineos Grenadier з'явилася відкрита версія для сафарі