X

У Toyota Hilux та Nissan Navara з’явився конкурент за 17 560 доларів

Продажи пикапа стартуют в ближайшие дни

У Таїланді відбулася презентація оновленого пікапа Isuzu D-Max, який з’явиться у продажу вже 12 жовтня. Першою на ринок вийде топова версія V-Cross 4×4. Серед конкурентів пікапа Isuzu Motors Toyota Hilux, Nissan Navara та ряд інших середньорозмірних вантажівок, представлених у Європі, Азії, Африці, Південній Америці та Океанії.

Зовнішньо оновлений D-Max відрізняється дизайном решітки радіатора, капота та переднього бампера. Денні ходові вогні тепер розташовані у верхній частині фар, а колишні задні ліхтарі замінені на нові трирівневі. Також трохи збільшений спойлер на задньому борту вантажної платформи.

У салоні з нового — порт USB-C, збільшений до 7,0-дюймів дисплей панелі приладів та дві аналогові рукоятки для регулювання гучності та налаштувань 9,0-дюймової мультимедійної системи. Роботу систем активної безпеки і допомоги водію забезпечує нова камера в корпусі, що обігрівається для запобігання запотіванню лінзи при низьких температурах. У списку систем адаптивний круїз-контроль і автоматичне екстрене гальмування з функцією виявлення пішоходів. У їздової електроніки з’явився новий режим, який змінює керування двигуном та гальмування на бездоріжжі.

Під капотом у нового D-Max 1,9-літровий чотирициліндровий або 3,0-літровий шестициліндровий «турбодизелі» в залежності від версії. Молодший агрегат віддачею 148 к.с дістався дешевшим модифікаціям пікапа. Старший потужністю 188 к.с. та крутним моментом 450 Нм лише у топовій версії V-Cross 4×4. Обидва двигуни пов’язані з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач на вибір.

Читайте також:
Ford запатентував нову платформу для пікапа

У Таїланді оновлений Isuzu D-Max оцінили від 17 560 до 33 950 доларів. Інформації про доступність пікапа на інших ринках поки немає.