X

У Toyota RAV4 з’явилася спортивна версія і вона шикарна

Сімейство європейського Toyota RAV4 поповнилося новою версією із приставкою GR Sport у назві. Його підготував для популярної моделі спортивний підрозділ Gazoo Racing.

Такий кросовер можна відрізнити по решітці радіатора з іншим малюнком, чорним накладкам на передньому бампері та колісних арках, темним бічним порогам та декоративній вставці на багажних дверях. Також він отримав 19-дюймові глянцево-чорні легкосплавні колісні диски із п’ятьма спицями.

У салоні автомобіля встановлена ​​пара спортивних сидінь із вбудованими підголовниками, в яких є електропривід та функція пам’яті водія. Також в оснащення включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з 10,5-дюймовим екраном і набір систем безпеки Toyota Safety Sense. Оздоблення кабіни виконано штучною шкірою та алькантарою.

Читайте також:
Chevrolet представив бюджетного конкурента Toyota RAV4 (фото)

RAV4 GR Sport доступний з гібридною установкою на основі 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, доповненого двома електромоторами. У стандартному варіанті вона видає 222 к.с. потужності, а в підзаряжаємому – 306 к.с. Привід – повний. У кросовера покращена керованість за рахунок використання жорсткіших пружин та амортизаторів. У продаж новинка надійде в четвертому кварталі 2022 року. Ціни оголосять пізніше.