X

У Volkswagen Polo з’явиться нова бюджетна версія

Продажи нового дешевого хэтчбека стартуют в 2023 году, цены пока не объявлены

Volkswagen анонсував бюджетну версію хетчбека Polo, серійне виробництво якого налагодять у Бразилії. Основним ринком Polo Track стане Південна Америка, де він замінить Volkswagen Golf, найбільш продаваний автомобіль в Бразилії з 1987 року і в Аргентині з 1998 року. Обидві моделі розроблялися місцевим підрозділом Volkswagen.

Судячи з опублікованих офіційних тизерів, новий Polo являтиме собою спрощений варіант європейської модифікації хетчбека. Від стандартної версії він відрізняється більш простою оптикою, збільшеною решіткою радіатора й іншим бампером.

Volkswagen Polo Track побудований на дешевшій версії платформи MQB. Що має на увазі меншу кількість систем активної безпеки і допомоги водієві, ніж у європейської специфікації. За попередніми даними “бразильський” хетчбек укомплектують 1,0-літровим трициліндровим турбованим двигуном, здатним працювати як на бензині, так і на етанолі.

Читайте також:
Електромобілі Volkswagen зникають з дилерських центрів Європи та США

Перші товарні хетчбеки Polo Track з’являться в 2023 році. Більше інформації про новинку стане відомо ближче до старту продажів.