X

У Wuling Hongguang Mini EV з’явиться ще один конкурент

Официальная премьера нового китайской электрического микроавтомобиля ожидается в ноябре на автосалоне в Гуанчжоу

Geely готовить чергового конкурента бестселеру китайського електромобільного ринку Wuling Hongguang Mini EV. Офіційно новий міні електромобіль — Geometry M2 — представлять на Міжнародній автомобільній виставці у Гуанчжоу, яка пройде з 18 по 27 листопада 2022 року.

Geometry M2 — дводверний чотиримісний хетчбек габаритами 3065 х 1522 х 1600 мм. Розмір колісної бази — 2015 мм. Діаметр сталевих колісних дисків — 13,0 дюймів. Споряджена маса крихітного електромобіля всього 715 кг.

Формою кузова новинка Geely практично повністю повторює Wuling Hongguang Mini EV. «Диявол» ховається в деталях: оформленні передньої частини кузова, формі оптики та логотипі. Цікаво, що хоча Geometry M2 позиціонується як модель окремого суббренду, але на кузові носить логотип материнської Geely.

Як видно на фото, у автомобіля величезний панорамний дах, який дозволяє розгледіти чотири окремі сидіння та дисплей перед переднім пасажиром. Водійський екран, ймовірно, розташований на рульовій колонці.

Клієнти зможуть обирати з кількох варіантів оформлення передньої панелі з логотипом Geely посередині, за яким захований зарядний порт. Зокрема, запропоновано кілька кольорів декоративної смужки, що поєднує круглі ретро-фари.

Ринку Geometry M2 буде доступний у двох варіантах потужності — 27 та 41 к.с. Електродвигун у хетчбека розташований спереду. Ємність літій-залізо-фосфатного акумуляторного блоку та запас ходу, який він забезпечує, не поточнюють.

Читайте також:
Китайський острів Хайнань оголосив про заборону бензинових та дизельних автомобілів

У Китаї продажі нового міні електромобіля очікуються наприкінці 2022 року. Повну технічну інформацію та цінники, ймовірно, озвучать під час офіційної прем’єри.