X

Подовжений Skoda Karoq оновили слідом за стандартним кросовером

Стоимость автомобиля стартует от 23 500 долларов

Глобальна версія Skoda Karoq зазнала масштабного оновлення. Новинку представили 30 листопада 2021 року. Поряд зі стандартним варіантом рестайлінг пройшов і подовжений кросовер.

Модифікацію зі збільшеною колісною базою пропонують на ринку Китаю, і там вона  має доволі великий попит. Довжина такого кросовера становить 4332 мм, а колісна база – 2688 мм (у стандартного варіанта вони 4382 і 2638 мм). Після оновлення автомобіль обзавівся новим переднім бампером із чорними вставками. Також йому розширили колірну гамму, додавши в неї синій і червоний відтінки.

У салоні Шкода Карок також не відбулося кардинальних змін. У комплектацію внесли сенсорний блок клімат-контролю і слот для бездротової зарядки смартфона. Оздоблення виконане з комбінованої шкіри і доповнене червоною прострочкою. У топовій версії кросовера є камера заднього виду, круїз-контроль, панорамний дах і 18-дюймові колісні диски.

Читайте також:
Раритетний універсал Skoda виставили на продаж за 550 євро

У рух рестайлінговий кросовер приводить 1,4-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 150 к.с., пов’язаний з 7-ступеневим “роботом” і системою переднього приводу. Вартість варіюється від 23 500 24 500 доларів. Модель вже доступна до замовлення.