X

Українське ноу-хау підвищило економічність автомобіля на 18%

Львівська компанія Hydroxy Ukraine розробила і налагодила виробництво унікальної системи для автомобільного двигуна внутрішнього згоряння, що дозволяє знизити витрату палива на 18%. Під капот або в багажник машини встановлюється генератор водню, що складається з електролізера, бака-сепаратора з дистильованою водою і баблера.

Просто кажучи – міні-станція з отримання водню, який змішуючись з повітрям перетворюється на газ Брауна. Це додаткове джерело енергії разом з основним паливом (бензином, дизелем або скрапленим газом) прискорює процес згоряння в 10 разів, що істотно підвищує ККД. У підсумку автомобіль споживає на 1 – 2 л палива менше.

Підкапотна система Hydroxy – для двигунів об’ємом до 2,0 л

Крім того, відбувається додаткове очищення поршнів і поршневих кілець, свічок запалювання, випускного колектора, каталізатора і клапана системи рециркуляції EGR. Ресурс сажового фільтру зростає на третину, а в атмосферу викидається в півтора рази менше чадного газу і вуглеводнів і в п’ятеро менше оксидів азоту.

Багажний варіант системи Hydroxy – для двигунів об’ємом до 6,0 л

Все що потрібно від власника – доливати 1 л дистильованої води з розрахунку на 2000 км пробігу. Генератори водню досить компактні і пропонуються компанією Hydroxy Ukraine в різних версіях, залежно від робочого об’єму двигуна: до двох, трьох або шести літрів. Встановити систему можна як на спеціалізованій СТО у Львові, так і самостійно, за допомогою доданої відео-інструкції.

Продукція сертифікована і відповідає вимогам ЄС, що підтверджено сертифікатом Відповідності і ТУ У28.2-2284415330-001:2019