X

Універсал Jaguar XF Sportbrake став витонченішим і просторішим

Новый универсал Jaguar XF Sportbrake стал просторнее внутри и обладает более вместительным багажником.

Представлені перші фото Jaguar XF Sportbrake. Попри спекуляції та чутки, новий універсал Ягуар все ж запустять у виробництво. Нагадаємо, раніше розглядали можливість відмови від моделі з огляду на підвищений попит на кросовер Jaguar F-Pace.

Новий Jaguar XF Sportbrake відрізняється елегатним дизайном із великим кутом нахилу задніх стійок даху. П’яті дверцята зверху прикриті спойлером.

Із довжиною 4955 мм універсал Jaguar XF Sportbrake коротший за попередника, а його колісна база зросла до 2960 мм. Маса при цьому зменшилася на 200 кг. Об’єм багажника становить 565 л, а зі складеними задніми сидіннями зростає до 1700 л.

Перелік опцій охоплює віртуальну панель приладів, систему напівавтоматичного водіння для заторів, паркувальний автопілот, функцію розпізнавання жестів і електропривод п’ятих дверцят із сенсором відчинення.

Універсал Ягуар буде доступний із 2,0-літровим 250-сильним турбомотором, а також турбодизелями об’ємом 2,0 л (163, 180 і 240 к.с.) і 3,0 л (300 к.с.). Повний привод запропоновано за доплату.