X

Збільшена батарея та версія N Line: Hyundai оновила електрокросовер Ioniq 5 (фото)

Через три роки після дебюту Hyundai презентував оновлений електричний кросовер Ioniq 5. Йому підкоригували зовнішність і оснащення, а також додали нову версію.

Електромобіль залишився впізнаваним та зберіг звичну концепцію виконання. Він отримав масивні бампери, що додало йому 20 мм у довжину, і більший спойлер на кормі Ioniq 5. Нова версія N Line, яка приєдналася до сімейства моделі, відрізняється від базової агресивним обвісом та 20-дюймовими колісними дисками.

У оснащення салону увійшло нове кермо. Також побільшало фізичних кнопок на центральній панелі, а слот для бездротової зарядки смартфона змістився ближче до центрального підлокітника. Ще були посилені двері та задні стійки, що зробило кузов електрокара жорсткішим. Що стосується версії N Line, то в її салоні встановлено спортивне кермо і крісла, а обробка виконана з двоколірної шкіри.

Читайте також:
Компактний Hyundai Creta матиме 160-сильну спортивну версію (відео)

Hyundai Ioniq 5 доступний з одним та двома електромоторами з віддачею 170 і 325 к.с. відповідно. Ioniq 5 N Line отримала установку потужністю 650 к.с. Виробник збільшив запас ходу електрокара на 30 км. Це було досягнуто за рахунок встановлення батареї на 84 кВтг.