X

Стартувало виробництво нового кросовера Skoda Kodiaq

На заводе чешской марки начался выпуск нового кроссовера Kodiaq, старт продаж которого намечен на первую половину 2017 года

За інформацією Skoda, протягом останніх кількох місяців тривала активна підготовка до виробництва нового кросовера Kodiaq. Для випуску Кодіак було зроблено нову платформу з виготовлення кузовів, також було модернізовано складальний конвеєр і фарбувальний цех.

Нагадаємо, спочатку Kodiaq мав був отримати ім’я Kodiak, але на шляху до конвеєра керівництво марки вирішило дещо змінити назву. Новий SUV від Skoda отримав бензинові і дизельні двигуни, передній і повний привід, механічну і роботизовану коробку передач. Дизельні агрегати розвивають від 150 сил до 190 сил, потужність бензинових моторів – від 125 к.с. до 180 к.с. Уже відомі ціни і комплектації нового кросовера Шкода.

Skoda Kodiaq 2016 офіційно дебютував на Паризькому автосалоні, де привернув увагу багатьох гостей виставки. Це пояснюється тим, що новий Шкода Кодіак обіцяє стати одним із найбільш доступних і просторих кросоверів, який відрізняється хорошим рівнем оснащення і може мати 7 посадкових місць. Але є й цікавіші факти про новий позашляховик Skoda.

Ціна Skoda Kodiaq в Україні поки що невідома. Старт продажу Кодіак в Україні заплановано на другу половину 2017 року.