X

У Чикаго відбувся світовий дебют Mazda MX-5 Miata 30th Anniversary Edition

На международном автошоу в Чикаго прошла презентация юбилейной серии самого продаваемого в мире родстера Mazda MX-5 Miata в исполнении 30th Anniversary Edition

Ексклюзивна серія Mazda MX-5 Miata 30th Anniversary Edition at буде випущена лише в кількості 3000 екземплярів. Покупцям будуть запропоновані обидва варіанти кузова – родстер і купе-кабріолет RF.

Після того, як за 30 років компанія випустила на ринок понад 1 млн екземплярів, це вже не стільки дітище Mazda, скільки спільний проект численних фанів моделі. Більшість власників родстера зі всього світу бере активну участь у вдосконаленні MX-5.

Щоб висловити свою вдячність прихильникам і великі надії на майбутнє MX-5, компанія розробила унікальний колір кузова Racing Orange. Він символізує світанок нового дня.

Окрім ексклюзивного кольору, MX-5 Miata 30th Anniversary Edition отримала низку відмінностей. Серед них – ковані алюмінієві колісні диски Rays ZE40 RS30, створені спеціально для MX-5 компанією Rays, a також декоративна плакетка “30th Anniversary” із зазначенням серійного номера машини.

Також до багатої комплектації ювілейної серії Mazda MX-5 Miata 30th Anniversary Edition увійшли забарвлені в помаранчевий колір передні гальмівні супорти Brembo і задні Nissin, спортивні крісла Recaro, а також обробка інтер’єру з помаранчевим прострочуванням на сидіннях, дверних картах, панелі приборів і чохли важеля коробки передач.

Тішити слух меломанів буде преміальна аудіосистема Bose AudioPilot 2 з 9 динаміками, а мультимедійна система підтримує Apple CarPlay і Android Auto. На версії з “механікою” будуть встановлені амортизатори Bilstein.

У продаж по всьому світу надійде  всього 3 тисячі екземплярів, які будуть доступні як у вигляді родстера з м’яким тканинним верхом, так і у варіанті купе-кабріолет з жорстким  складаним дахом.