X

У Китаї показали конкурента електричного Hummer

Брутальный электрический внедорожник появится в продаже в 2023 году

У Китаї представлений конкурент електричного GMC Hummer EV — Dongfeng Menshi Hero. Концепт брутального електричного позашляховика M-Terrain китайська марка показала у серпні цього року на автосалоні у Ченду. За винятком невеликих деталей, товарний автомобіль практично повністю повторює шоу-кар.

Серед відмінностей — менш агресивні бампери та не такі роздут колісні арки. Також по дорозі до серії Dongfeng Menshi Hero втратив додаткову оптику та експедиційний багажник на даху. Фото салону товарної версії автомобіля немає. В концепту він був з невеликою цифровою панеллю приладів, сенсорним центральним дисплеєм та приплюснутим кермом.

На ринку Dongfeng Menshi Hero запропонують у кузові позашляховик та пікап. Позашляховик буде доступний із силовою установкою потужністю 816 або 1070 к.с. У першому випадку автомобіль використовує бензиновий мотор-генератор та батарею ємністю 65 кВт∙год, яка забезпечує до 800 км пробігу без підзарядки.

Топова версія отримала силову установку без мотор-генератора та батарею на 140 кВт∙год. Заявлений запас ходу — 500 км. За даними виробника, з місця до 100 км/год 5,2-метровий електровсюдихід потужністю 1070 к.с. прискорюється за 4,2 секунди.

Обидві модифікації китайського «Хаммера» повнопривідні. Також в арсеналі моделі є той самий режим краба, що дозволяє їздити боком.

Читайте також:
Електричний Hummer отримав військову версію

У продажу Dongfeng Menshi Hero з’явиться у 2023 році. Орієнтовний цінник — 100 000 доларів.