X

У Києві презентовано гібрид Kia Niro

12 февраля сразу во всех киевских автосалонах Kia состоялась презентация нового кроссовера Kia Niro с гибридным приводом.

На презентацію новинки міг потрапити кожен охочий, хто зареєструвався на сайті імпортера і заповнив невелику анкету.

У київських дилерських центрах Kia гості стали не тільки свідками святкової прем’єри першого гібридного кросовера Kia, а й провели тест-драйв. Презентація відбулася в сімейному стилі – з частуванням, розвагами для дітей і можливістю протестувати весь модельний ряд для дорослих. Деякі дилери приготували учасникам і сюрприз у вигляді розіграшу подарунків, цінні подарунки.

Kia Niro приймав гостей у «Автоцентрі на Столичному», «Автоцентрі Київ», «Корея Моторс», «Промавтотехсервісі», «Бліц-Авто», «Автоцентрі на Харківському» і «Сфері-Авто». Програма кожного з дилерів мала свою унікальну «родзинку», однак всі вони дали автомобілістам можливість отримати максимум інформації про гібридний кросовер і навіть особисто випробувати його під час ознайомчого тест-драйву.

Читайте також:

Кросовер Kia Niro спочатку проектували і розробляли як гібрид. Його приводять у рух два види двигунів – бензинові та електричні. ДВЗ об’ємом 1,6 л і потужністю 105 к.с. максимальним крутильним моментом 147 Нм, а електричний – у 43 сил і 170 Нм. Загальна потужність цього силового агрегата – 141 “конячка” і 265 Нм. Завдяки такому тандему виробник обіцяє, що домігся витрати палива на рівні 4,5 л на 100 км шляху.

Щодо іншого, це звичайний компактний кросовер розміром із Kia Sportage і з таким самим набором додаткового обладнання. У дилерській мережі Kia новий Niro представлений у трьох комплектаціях. Найскромніша (з ESP, підігрівом керма, LED-ходовими вогнями, 16-дюймовими дисками і магнітолою з 6 динаміками) обійдеться в 670 тис. гривень, найдорожча – в 828 800 грн. Вона передбачає шкіряний салон, хромовані ручки дверей, 18-дюймові диски, вентиляцію сидінь і великий монітор із навігацією.

Крім того, топ-версія має низку інноваційних опцій. Серед них – система автоматичного екстреного гальмування AEB, здатна розпізнавати не тільки автомобілі, а й пішоходів, системи моніторингу сліпих зон, електрорегулювання водійського сидіння з пам’яттю, адаптивного круїз-контролю. Мультимедійна навігаційна система комплектується 8-дюймовим кольоровим дисплеєм і може синхронізуватися зі смартфонами завдяки Apple Car Play і Android Auto, а за відтворення музики відповідає преміальна аудіосистема JBL.

Пізніше на ринку з’явиться також Plug-In версія Kia Niro з можливістю підзарядки від електромережі і батареєю підвищеної ємності.