X

У лінійці Chery з’явиться нове крос-купе (фото)

Презентация новинки запланирована на 22 июля

Chery готується до прем’єри нової моделі суббренду Kaiyi. Поки що безіменну новинку розсекретять 22 липня, але фірмові студійні фото концепту майбутнього серійного крос-купе вже з’явилися в мережі. Як повідомляється, автомобіль на знімках на 80% відповідає товарній версії.

Нове крос-купе отримає двохоб’ємний кузов з похилим дахом, що закінчується невеликим спойлером над багажними дверима. Всю передню частину займає широка решітка радіатора, оточена з двох сторін вузькою оптикою. У нижній частині до неї впритул підходять масивні хромовані L-подібні декоративні вставки.

На кормі вузькі ліхтарі, з’єднані ще більш тонкою смугою світлодіодів і третій стоп-сигнал по центру спойлера. У нижній частині — чорний бампер з місцем для номерного знака і двома парами круглих патрубків вихлопної системи по краях.

Над дизайном крос-купе працювала команда під керівництвом бельгійського промислового дизайнера Лоуї Вермеєрша. Раніше він багато років пропрацював в італійському кузовному ательє Pininfarina.

Технічної інформації про нову модель Kia наразі немає. Цілком ймовірно, всі подробиці про крос-купе озвучать під час офіційної прем’єри.

Читайте також:
Таким буде найменший Jeep — шпигунські фото кросовера