X

У лінійці Fiat з’явиться власний Opel Mokka — перші фото новинки

Для новинки могут возродить имя Uno

Фотошпигунам вдалося зробити серію знімків невідомої новинки, під час проходження нею дорожніх тестів. Кузов автомобіля покритий щільним камуфляжем і на ньому немає навіть натяку на виробника. За детального розгляду можна відзначити схожість цього прототипу з новим Opel Mokka. Як йшлося раніше, аналогічна модель має з’явитися в лінійці Fiat.

Річ у тім, що в останні роки Fiat суттєво втратив свої позиції на європейському ринку. Щоб компанії знову стати конкурентоспроможною керівництво концерну Stellantis ухвалило рішення про розширення її модельного ряду за рахунок нового кросовера. Ймовірно, базою для цієї новинки став Опель Мокка. Прототип має аналогічну стилістику виконання, таку ж високу поясну лінію, вигин задньої стійки та оптику.

Напевно, в основу нового кросовера ляже платформа CMP, на якій також базуються DS3 Crossback, Peugeot 2008 і, звісно, Opel Mokka. Моторну гаму він, ймовірно, також розділить зі співплатформними моделями. Інсайдери припустили, що для новинки можуть відродити ім’я Uno, під яким випускалися компактні хетчбеки в період з 1983 до 1995 року.

Читайте також:
Як Fiat та Pirelli створили новий автомобільний бренд