X

У лінійці Subaru з’явився новий крос-универсал Levorg Layback

Новинка доступна только в одной комплектации и на одном рынке

Універсал Subaru Levorg обзавівся кросоверною версією зі збільшеними до 200 мм дорожнім просвітом та пластиковим кузовним обважуванням. І хоча формально Levorg Layback — лише модифікація універсала, в Subaru його ставлять в один щабель з повноцінними кросоверами Outback та Forester.

В Японії крос-універсал пропонують в одній комплектації Limited EX. Вона передбачає світлодіодні фари, зсувний люк в даху, сервопривід дверей багажного відділення, цифрову панель приладів, селектор режимів руху SI-Drive та обтягнуте шкірою кермо.

У стандартному оснащенні заявлено комплекс безпеки EyeSight четвертого покоління. Електроніка автомобіля здатна розпізнавати автомобілі, мотоцикли, пішоходів та велосипедистів. За доплату запропоновано двокольорове оздоблення салону та два стайлінг пакети: Urban та STI Aero.

Як і базовий універсал, новий кросовер використовує 1,8-літровий турбований оппозитник віддачею 177 к.с. та 300 Нм крутного моменту. Працює він у зв’язці з варіатором Lineartronic та повним приводом.

Читайте також:
Subaru підвищила безпеку Forester