X

У лінійці Toyota з’явився новий кросовер Crown Signia

Продажи новинки стартуют летом 2024 года

Toyota представила ще одному модель нової лінійки Crown — кросовер Crown Signia. До вже представленого на ринку США базового седану він приєднається влітку наступного року.

Американцям Toyota Crown Signia запропонують виключно з гібридною силовою установкою. У кросовера вона складається з 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна та двох електромоторів, один з яких відповідає за задню вісь. Таким чином, реалізований стандартний повний привід. Сукупна потужність системи — 243 к.с. Це дозволяє кросоверу буксирувати причіп масою до 1215 кг. Витрата палива заявлена на рівні 6,5 літрів на 100 км шляху.

У їздової електроніки три режими роботи: Eco, Normal та Sport. Eco збільшує запас ходу та економіку палива. Sport підвищує різкість реакції дросельної заслінки. Також кросовер може пересуватися на короткі відстані лише на електротязі. Як далеко не поточнюється.

У кузовній палітрі Crown Signia п’ять кольорів: Storm Cloud, Finish Line Red, Oxygen White, Black та Bronze Age. На ринку він буде доступний у двох комплектаціях: XLE та Limited, з різними колісними дисками та матеріалами сидінь.

У комплектації XLE кросовер оснащений багатоспицевими 19-дюймовими двоколірними легкосплавними дисками з чорними акцентами та сидіннями з оздобленням текстилем SofTex. Приставка Limited принесла йому 21-дюймові темно-сірі металеві легкосплавні диски та сидіння у шкіряній оббивці з подвійним рядком.

У салоні — бронзове оздоблення передньої панелі, керма та центральної консолі. У стандартній комплектації два екрани діагоналлю 12,3 дюйма (панель приладів та мультимедійка), передні сидіння з електрорегулюванням у восьми напрямках, задні — з підігрівом та вентиляцією. Версія XLE укомплектована аудіосистемою з шістьма динаміками, Limited — JBL Premium з 11 динаміками та сабвуфером.

На центральній консолі — бездротова зарядка для смартфонів та три порти USB-C. У розпорядженні пасажирів заднього ряду два порти, два спеціальні вентиляційні отвори, два підсклянники та кишені у спинках передніх сидінь.

При складених списках задніх сидінь (60:40) довжина багажного відділення сягає 1981 мм. Багажні двері відчиняються електроприводом «без рук».

У стандартній комплектації — фірмовий комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense 3.0. Він включає попередження пішоходів перед зіткненням, попередження про виїзд зі смуги руху, адаптивний круїз-контроль, що працює в повному діапазоні швидкостей, розпізнавання дорожніх знаків, автоматичне дальнє світло та багато іншого. Для комплектації Limited доступний додатковий пакет передових технологій із системою допомоги при зміні смуги руху та круговим оглядом.

Читайте також:
У Німеччині знайшли унікальну колекцію Ford 1980-х років: чим вона цікава

На ринку Toyota Crown Signia з’явиться наступного літа. Інформація про ціни очікується ближче до старту продажів.