X

У лінійці Volkswagen з’явиться новий повнорозмірний кросовер, але не електричний

Официальная премьера Volkswagen Tavendor ожидается до конца 2022 года

Міністерство промисловості Китаю стало джерелом витоку інформації про нову модель Volkswagen — повнорозмірний кросовер Tavendor. Фото і деяка інформація про новинку з’явилися в базі Міністерства.

В основі моделі лежить модульна MQB з поперечним розташуванням двигуна. У Volkswagen Tavendor — це 2,0-літровий бензиновий турбований двигун потужністю 186 к.с. Даних про коробку передач немає.

Габаритна довжина кросовера становить 4936 мм, ширина — 2015 мм, висота — 1756 мм. Розмір колісної бази — 2980 мм. За відстанню між осями Tavendor можна порівняти з Talagon, що вийшов на ринок у 2021 році.

З огляду на фото, кузов у нового кросовера оригінальний з яскраво вираженим капотом і витонченим хромованим декором. Зокрема, тонкими хромованими смужками прикрашені передні крила і повітрозабірники. Хромом покриті рейлінги на даху, Декоративні дуги над боковим склінням і окантовка патрубків вихлопної системи.

Читайте також:
Volkswagen випустить електрокросовер під маркою Scout

Виробництво Volkswagen Tavendor налагодять на заводі спільного підприємства FAW-Volkswagen, де збирають Talagon. На ринку новий кросовер запропонують виключно в п’ятимісній конфігурації.