X

У новій генерації Renault Megane може стати кросовером

Еще одной жертвой чрезмерной популярности кроссоверов может стать популярный Renault Megane, который ждут серьезные изменения

Надмірна популярність кросоверів вже привела до того, що виробники почали активно відмовлятися від своїх найпопулярніших моделей або міняти їх форм-фактор. Особливо це стосується сегмента седанів і хетчбеків, затребуваність яких згасає з кожним днем.

Ось і французька компанія Renault не встояла перед спокусою додати в свою лінійку ще один кросовер. Щоправда, вона вирішила не розробляти абсолютно нову модель, а модернізувати вже відому, яка чудово зарекомендувала себе на ринку. Йдеться про бестселер Renault Megane.

За словами генерального директора компанії Луки де Мео, новий вид кузова в сімействі моделі може з’явитися під час зміни покоління. Оскільки процес ще не запущений, а лише ведуться розмови, то міркувати про точні цифри та інше ще рано. Можна лише сказати, що кросовер Рено Меган отримає збільшений кліренс і пластиковий обвіс, властивий сегменту.

Читайте також:
Після України кросовер Renault Arkana вирушив у Європу: гібрид нам не дістанеться

Хоч би що говорили в компанії, ключовою метою цього перетворення є збільшення продажу Renault Megane і подальшого посилення ринкових позицій. За статистикою, за останні три роки реалізація моделі зменшилася майже на 50%. Тому, якщо залишити все як є і не слідувати новим віянням ринку, модель може просто зникнути.