X

У новому Mercedes-Benz S-Class W223 знайдено слід Tesla

Mercedes-Benz S-Class получит ручки как у Tesla

Mercedes-Benz S-Class… Автомобіль, який за роки свого існування став символом інновацій, важко сприймає деякі чужі розробки. Зокрема, до останнього покоління Mercedes-Benz S-class мав абсолютно традиційні ручки на дверцятах.

Але тиск сучасності все ж таки здолав і цього мастодонта автомобілебудування, тому в новій ітерації представницький седан отримає втоплені ручки за типом моделей американської Tesla. Такий нюанс можна помітити, розглядаючи скріншоти відео з випробувань закамуфльованого тестового прототипу новинки.

Утім, це не єдине, що впадає в око. Наприклад, є питання до фронтальної оптики. Ні, в технічному плані все ідеально – як і в минулому поколінні, тут встановлено світлодіодні вогні. Але малюнок LED-фар має трохи простакуватий вигляд, враховуючи, що йдеться про одне з найпопулярніших преміум-авто у світі.

Читайте також:
Mercedes EQS: живі фото та відео електричного S-Class

Також було помічено, що тестують не якусь цивільну, а сувору версію AMG, про що свідчить передній бампер з розвиненими повітрозабірниками. Ну а про те, що новий S-Class отримає повнокероване шасі, ви ж уже знаєте, так?

Читайте також:
У Мережі показали Mercedes S-class 2020 (відео)