X

У Португалії стартував випуск вантажівки Fuso Canter наступного покоління

На португальському заводі Tramagal, що в 150 км від Лісабона, 2 грудня стартувало виробництво малотоннажних вантажівок FUSO Canter наступного покоління.

Зовні машини легко відрізнити по переробленій носовій частині – з поздовжнім молдингом FUSO Black Belt (фірмовий «чорний пояс»), а також видозміненим фарам, які на замовлення можуть бути світлодіодними. Автомобіль отримав модернізовану систему випуску, а його турбодизельні двигуни відповідають останнім європейським нормам Євро 6 Step E. більш детально про модифікації, а також про інноваційні системи допомоги для водія ми вже розповідали в серпні, коли модель офіційно вийшла на європейський ринок.

Для виробництва Сanter на заводі в Португалії більшість комплектуючих використовується від європейських постачальників – 90 фірм. Це деталі двигуна, мости, пружини, гальма, шини, фари, сидіння, а також приладова панель. З Японії поставляються деякі елементи оздоблення салону, рама, кермо, системи опалення та кондиціонування, а також інноваційна автоматизована коробка передач Duonic з двома зчепленнями. Крім машини з дизельним двигуном на підприємстві також випускають і модель на електротязі – eCanter.

Відзначимо, що з 1980 року на заводі Tramagal виготовлено вже близько 240 тис.вантажівок FUSO. У відповідність з планом декарбонізації європейських підприємств Daimler Truck в 2022 році португальський завод стане СО2-нешкідливим.

Читайте також:
На ринку комерційних автомобілів з'явився найбільший постачальник фінансових послуг