X

У сімействі Toyota Crown з’явиться кросовер

Новинка будет переднеприводным четырехдверным купе

Toyota щосили готується до презентації наступного покоління Crown. Цього разі марка не обмежиться тільки випуском седана, в лінійці з’явится і кросс-купе.

У моделі багата історія тривалістю у понад 65 років. Перше покоління Краун стало на конвеєр в 1955 році. Зазначимо, що всі автомобілі серії йдуть на задньопривідних платформах з поздовжнім розташуванням двигуна, нинішня генерація стане останньою. Toyota Crown наступного покоління отримає поперечну компоновку мотора і передній привод. Повний привод буде доступний тільки за доплату.

Неофіційний рендер нового Toyota Crown Cross

За деякими даними, новинку складатимуть на базі платформи TNGA GA-K. Вона вже використовується в Toyota Camry і Lexus ES. У рух автомобіль приводитиме гібридна силова установка на базі 2,5-літрового мотора.

Неофіційний рендер нового Toyota Crown

На ринку новий Toyota Crown запропонують у кузові седан і крос-купе. Наразі інформації про Седан немає, зате відомо, що кросоверній версії збільшать дорожній просвіт. Вона отримає інші бампери і контрастну окантовку по низу кузова.

Актуальна Toyota Crown

Презентація новинок — Crown і Crown Cross — очікується до кінця 2022 року. На рідному ринку марки старт продажу заплановано на осінь 2023 року. Ціни ще не оголошені.

Читайте також:
Toyota "викотила" нову потужну версію Hilux