X

У мережу просочилися перші фото нового Mitsubishi Lancer

Популярный седан Mitsubishi Lancer подвергся модернизации и претерпел рестайлинг.

Mitsubishi Lancer надійде до китайських дилерів наприкінці нинішнього року.

На китайському порталі Autohome з’явилися перші фото нового Mitsubishi Lancer, призначеного для ринку Піднебесної. Дизайн новинки виконано у новому фірмовому стилі марки, який дістав назву Dynamic Shield. Зокрема, автомобіль багато декорований хромованими вставками характерної форми, має нові фари, інші бампери та оригінальну задню світлотехніку.

Упізнати новий Mitsubishi Lancer можна за оригінальним малюнком задніх ліхтарів.

Автомобіль отримав виразний аеродинамічний обвіс, що включає передній і задній спойлери, а також бічні спідниці. Крім того, агресивний дизайн увиразнюють виштамповки на боковинах кузова, прикрашені хромованими вставками на передніх крилах, а також стильні легкосплавні колісні диски.

Агресивний дизайн увиразнюють С-подібні виштамповки на боковинах кузова, прикрашені хромованими вставками на передніх крилах, а також стильні легкосплавні колісні диски.

У салоні Lancer з’явилися видозмінена приладова панель, нові блоки клімат-контролю і мультимедійної системи, а також інший важіль керування коробкою передач.

Читайте також:
В Україні дебютував Mitsubishi Pajero Sport нового покоління

Технічні подробиці нового Lancer поки що не повідомляються. Продаж новинки в Китаї розпочнеться наприкінці нинішнього року. Вартість і комплектації стануть відомими ближче до початку продажу.