X

У мережу злили фото нового Mercedes E-Class зі складального цеху

Официальная премьера седана шестой генерации ожидается в ближайшие месяцы

Портал CarBuzz опублікував фотографії Mercedes-Benz E-Class покоління W214. Знімки седана зроблені у складальному цеху компанії. Як видно на фото, при зміні поколінь E-Class придбає більшу решітку радіатора та нову оптику, більш округлу та з оригінальним малюнком габаритних світлодіодних вогнів. Знімків задньої частини кузова немає, але судячи з опублікованих раніше патентних креслень, вона оформлена у стилістиці меншого Mercedes-Benz C-Class.

Інтер’єр седана здається сумішшю C-Class та S-Class. На оздобленій деревом з відкритими порами центральній панелі домінує великий дисплей мультимедійної системи. Над ним видно тонку смужку вентиляційних отворів, яка проходить «від дверей до дверей». Екран цифрової панелі приладів встановлено окремо. Від характерного для попередніх моделей єдиного блоку дизайнери відмовилися.

У моторній лінійці очікується низка електрифікованих чотирициліндрових двигунів. Зокрема, майбутній E300 використовуватиме 2,0-літровий двигун з турбонаддувом, який генерує 255 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Не виключено, що Mercedes-Benz E-Class покоління W214 стане останнім, в якому застосовані традиційні двигуни внутрішнього згоряння.

Читайте також:
У Чехії продають перший Mercedes S-Class в ідеальному стані