X

У мережу злили фото нового Chery Tiggo 8

Официальные даты релиза новинки пока не объявлены

Chery готує новий Tiggo 8, який планує продавати за межами Китаю. На це вказує відсутність ієрогліфів на дверях багажного відділення. Але дата ринкової прем’єри та передбачувані ринки також не озвучені.

Знімки кросовера із серійним номером Т18Р опублікував один із китайських інтернет-порталів. Як видно на фото, в інтер’єрі новинки багато спільного з Tiggo 8 Pro.

Зокрема, у автомобілів схожі решітки радіатора, передні бампери та оптика. З відмінностей — хромований нижній молдинг і тонка смуга, що світиться, між задніми ліхтарями. У дорожчих версіях з 2,0-літровим двигуном до цього можна додати дві пари патрубків вихлопної системи.

Салон у Chery Tiggo 8 семимісний, що, на думку китайських ЗМІ, ще один доказ того, що кросовер вирушить на експорт. Саме такі моделі місцеві виробники відправляють на зовнішній ринок, щоб скласти гідну конкуренцію у своєму сегменті.

Офіційної технічної інформації нового Chery Tiggo 8 немає. Судячи з шильдиків на багажних дверях, кросовер укомплектовано повним приводом, що працює в режимі автомата та турбованим двигуном з крутним моментом 290 Нм. За попередніми даними, під капотом автомобіля на фото розташувався агрегат робочим об’ємом 1,6 літра.

Читайте також:
Новий кросовер Chery Tiggo 9 засвітився на фото: що відомо про модель