X

У мережу злили живі фото нового 5-метрового Hyundai Grandeur 2023

Минулого тижня Hyundai представив сьоме покоління преміального седана Grandeur. Незважаючи на те, що минуло досить мало часу, до мережі вже просочилися живі знімки моделі. Причому в об’єктиви фотошпигунів потрапила машина у топовій версії Calligraphy.

Фото опублікували у Kurdistan Automotive BLOG. Автомобіль у новій генерації приміряв «космічний» дизайн, як у мінівена Staria, і виглядає дуже ефектно. У нього масивна гешітка радіатора з сітчастим наповненням і характерна тонка оптика. Також увагу привертають 20-дюймові колісні диски з багатоспицевим дизайном.

У салоні встановлено нове кермо з плоским дном і сенсорний екран, який поєднує в собі цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Також є окремий блок керування клімат-контролем, фонове освітлення та система напівавтономного водіння.

П’ятиметровий седан буде доступний з 2,5- та 3,5-літровими бензиновими двигунами потужністю 198 і 295 к.с. відповідно, а також гібридною версією з 1,6-літровим мотором. Флагман буде наводити у рух двигун V6 з віддачею 300 к.с. У продаж новий Hyundai Grandeur у Південній Кореї надійде до кінця року. Компанія розглядає можливість виведення моделі на інші ринки.

Читайте також:
Новий Hyundai Santa Fe буде схожим на Defender останнього покоління