X

У Мережі показали бюджетний кросовер нової марки від VW

Новый семейный кроссовер от Volkswagen получится недорогим, но достанется далеко не всем. Новинку поймали без камуфляжа

Раніше ми розповідали вам про бренд Jetta, під яким продаватимуть орієнтовані на молодь бюджетні варіанти моделей SEAT. Машини передусім призначені для китайського ринку, де моделі Сеат не представлені. Ім’я для нового бренду обрали не випадково — VW Jetta дуже популярний в Піднебесній, тому ціла лінійка автомобілів з такою назвою неминуче матиме успіх.

Першою моделлю став кросовер Jetta VS5 — злегка перелицьований SEAT Ateca з іншим салоном. Тепер же фотошпигуни підловили Jetta VS7 — семимісний варіант кросовера.

Читайте також:
Volkswagen Jetta оригинально защитили от угона (видео)

Логічно припустити, що в цьому випадку йтиметься про місцеву версію SEAT Tarraco, але новинка, за повідомленнями місцевих ЗМІ, вийде компактнішою: з довжиною 4 600 мм і колісною базою 2 730 мм (проти 4 735 мм і 2 787 мм у Сеат Таррако). Та й дизайн порівняно з глобальним автомобілем відрізняється завдяки іншим кузовним панелям.

У моторній гамі, як очікується, з’являться бензинові 1,4 (150 к. с.) і 2,0 (186 к. с.) з 6-ступінчастою автоматичною КПП і 7-ступінчастим роботом відповідно. Стартова ціна молодшого кросовера VS5 еквівалентна 12,7 тис. дол. Вартість семимісного VS7 поки що невідома.

Читайте також:
Б/у VW Jetta за $2400 прорекламировали как новое авто